SM-hiihtojen järjestelysopimus allekirjoitettiin

Laura Kemppainen
12.2.2014

Nuorten SM-hiihtojen järjestelysopimus allekirjoitettiin Ristijärven Saukkovaaralla 8.2.2014. Sopimuksen allekirjoittivat Suomen Maastohiihto ry:n hallituksen jäsen Pertti Törmi sekä SM-hiihtojen järjestäjäseurojen puheenjohtajat Mika Ala-Hiiro Ristijärven Pyrystä ja Martti Köngäs Puolangan Ryhdistä.

SM-hiihtojen esikisoissa Härkösten hiihdoissa vieraillut Törmi oli tyytyväinen kilpailujärjestelyihin.

– Kisapaikalle tullessa ensimmäinen kosketus on aina liikennejärjestelyjen sujuvuus. Homma oli jo nyt hyvin hoidettu ja keltaisin liivein varustettuja ohjaajia oli riittävästi, Törmi kiitteli.

Lisäksi Törmi kehui erityisesti kisajärjestäjien ystävällisyyttä, avaraa hiihtostadionia sekä erinomaista lumitilannetta. Uudet latuverkostot ovat Törmin mukaan vaativat ja vasta rakennettu huoltorakennus erinomainen.

Kilpailunjohtaja Arto Tolonen esitteli Törmille SM-hiihtojen järjestelyjen tilanteen. Törmin mukaan erityistä huomiota on vielä kiinnitettävä kisaladun opastukseen ja rajaukseen, yleisön kulkuun sekä äänentoiston kuuluvuuteen laajalle alueelle. Kaiken kaikkiaan Törmi oli tyytyväinen Pyryn ja Ryhdin yhteishankkeeseen.

– Kisajärjestäjät suhtautuvat tosissaan järjestelyjen onnistumiseen ja ovat innostuneita näyttämään urheilijoille ja huoltojoukoille, että Ristijärvi ja Puolanka osaavat asian.

Mika Ala-Hiiro (vas.), Pertti Törmi ja Martti Köngäs allekirjoittivat Nuorten SM-hiihtojen järjestelysopimuksen.
Mika Ala-Hiiro (vas.), Pertti Törmi ja Martti Köngäs allekirjoittivat Nuorten SM-hiihtojen järjestelysopimuksen.