Talkoolaiseksi ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan Kainuun Rastiviikko 2022 -suunnistusviikon järjestelyihin!

On tulossa jälleen kesä, jolloin tarvitaan kaikkien puolankalaisten yhteisvoimaa.

Järjestyksessään 54. KRV suunnistetaan täällä meillä ja tiedätte, mitä se merkitsee.

On tiedossa ja tarjolla talkoisiin osallistuvien ilmoittautumisia. Tiedän, että juuri sinä olet halukas tulemaan mukavaan seuraan tekemään oman tärkeän panostuksesi kaikkien puolankalaisten hyväksi.

Haluamme juuri sinut meille talkoolaiseksi, ilmoittaudu siis pian kesän mukavimpaan ulkoilmatapahtumaan seuraavasta linkistä https://forms.gle/zFP7QSYvtGqVfKVg8 tai talkoovastaava Annu Väisäselle, p. 040 722 2868, sähköpostiin annuirene@gmail.com

KRV:n sivuilta saat lisätietoa talkoolaiseksi tulosta sekä kaikesta siitä, mitä haluamme sinulle tarjota tullessasi meille kaveriksi, https://www.rastiviikko.fi/2022/toimitsijat Esim. ruuat ja kahvit sekä KRV-asusteet, joita ei muuten ole kaikilla.

Ilmoittautuessasi, ilmoita myös osa-alue ja/tai työtehtävät, jotka kiinnostaisivat sekä omat vahvuutesi; nämä tiedot helpottavat organisoijan tehtävää ja sopivan tehtävän löytymistä – kiitos.

Rastiviikon talkoot ovat siinäkin mielessä tärkeät, että saamme kyläkulmille paljon vieraita ja heidän mukanaan tulee suoranaista rahaa, kun heistä pidetään yhdessä hyvää huolta. Tahdommehan, että kuntamme, yrittäjämme sekä me itse saamme iloa kesäkisavieraistamme.

Tapahtuman ensimmäinen infotilaisuus toteutetaan webinaarina tiistaina 25.1.2022 klo 18:30 alkaen. Webinaariin pääset oheisesta linkistä meet.google.com/hmx-kkhy-swa

Toivomme usean, jo talkoolaiseksi ilmoittautuneenkin, osallistumaan tähän tapahtumaan.

 

Kesätyönhakijat HOX!
Puolangan kunnan kesätyöseteli 2022

Puolangan kunnan nuoret voivat hyödyntää kunnan kesätyöseteliä. Yleensä kesätyöaika kesätyösetelillä on noin 2 viikkoa. Kainuun Rastiviikon kesätyöstä saa tapahtuman jälkeen virallisen työtodistuksen liitettäväksi CV:hen. Mikäli kesätyöt Rastiviikolla kiinnostavat ota yhteyttä tapahtuman pääsihteeriin: Jukka Liuha, 044-7679533, jukka.liuha@rastiviikko.fi

Asuntoja HOX!

Rastiviikon asiakkaat tarvitsevat mahdollisimman paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja, jotta kaikki paikan päälle haluavat kisavieraat löytäisivät sopivan majoituksen ja mielellään tietenkin Puolangan lähialueelta. Jos sinulla on mahdollisesti sopiva majoituskohde (kesämökki, loma-asunto, huoneisto, omakotitalo tms), jonka voisit vuokrata kisavieraille ja tienata samalla hieman ekstratuloa, niin toimi seuraavasti:
- ilmoita kohteesi suoraan tällä sivulla: https://www.rastiviikko.fi/2022/ilmoita-yksityinen-majoituskohde
tai
- nouda toimeksiantosopimukset Puolanka-lehdestä (Ouluntie 1, 89200 Puolanka)
tai
- ota yhteyttä majoitustoimistoomme: Minna Rönkkö, 044-5123517, majoitus@rastiviikko.fi 

 

Puolangan Ryhdin suuri ponnistus, katetun jään rakentaminen yhdessä Puolangan kunnan kanssa, on kyseisen tapahtuman tuottojen menoerä – siihen on satsattu ja siinä myös tullaan onnistumaan – yhdessä!