Joukkue analyysi

Pelaajista henkilökohtaista analyysiä (merkattu 14 ottelun kohdalla, tehot joillakin kasvanut):

Joukkueen keski-ikä: 24 v

Maalivahdit:

Eetu Heikkinen, 1: päästettyjen maalien ka 8,  pelatut min 95, 0+0 tehot

Ensikertalainen.Joukkueen kakkosmaalivahti jäi vähälle peliajalle ja ainoat minuutit tuli Allun loukkannuttua. Vähäinen maalivahti kokemus, joten ainoassa turnauksessa helppoja maaleja mutta myöskin muutama hyvä koppi.

Aleksi Väyrynen, 3 : päästettyjen maalien ka 4,4375, pelatut min 1390, 0+1 tehot

Kolmas kausi edustusjoukkueessa.Ykkösmaalivahti, joka peri manttelin "Hiltumatin" jäätyä eläkkeelle. Yritti pitää joukkuetta pystyssä. Lukemat olisivat voineet olla suuremmat ilman joitakin hänen torjuntojaan. Luotettava, mutta turnauksessa yleensä yksi helppo maali ja jäi joskus yksin vastustajan hyökkääjien kanssa. Esittää välillä ilmiömäisiä torjuntoja yleisön viihdyttämiseksi. Ensi kaudella päästettyjen maalien ka alle 4 sekä vähintään yksi nollapeli.

Puolustajat:

Sami Heikkinen, 8: 0+0 tehot , 4 pelattua peliä.

Ensikertalainen. Ei päässyt kuin muutaman turnaukseen armeijan takia. Pelasi perusvarmaa peliä. Ei säväyttänyt muttei myöskään tehnyt suuria virheitä. Varma puolustaja.

Tommi Väisänen, 19: 0+2 , 12 pelattua peliä.

Ensikertalainen. Alku lähti varovaisesti liikkelle, mutta kauden mittaan myös hän kasvoi varmaksi puolustajaksi. Hyökkää hanakasti sekä omaa todella hyvän lämärin kun kohdalle sattuu. Jaksaa juosta ja vääntää.

Mikko Heikkinen, 29 : 1+1,  10 pelattua peliä

Joukkueen jäähykuningas. Ajautuu vastustajan ihon alle pienellä ja välillä vähän suuremmallakin häirinnällä. 20 jäähyminuuttia on hyvä todiste siitä. Kokenut divaripelaaja, joka osaa vääntää maalin edessä.

Lauri nykänen, 39 : 1+4, 10 pelattua peliä.

"Ikuinen ruukie". Sitä "Late" sitten on kentän ulkopuolella kokeneemmille pelaajille, mutta pelaa kentällä todella hyvin. Vastakohta Mikolle, pelaa kovaa mutta oikein. Kymmenestä kaksinkamppailutilanteesta häviää yhden ja osaa mennä palloon oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Lämäri kun saatas tälle miehelle kohdalleen, niin alkaisi kysellä ylemmistä sarjoista?

Hyökkääjät:

Juha Paasimaa, 4: 3+2, 8 pelattua peliä.

Joukkueen palo- tai pikemminkin panomies. Alkukaudesta aivan liekeissä. Sen jälkeen pieni nilkkavamma hidasti miehen menoa. Vetelee pienemmistäkin kulmista ja vedot yleensä lähtee sinne suuntaan, missä istuu kermasimmat naiset. Jalka ja tekniikka kuntoon niin saadaan kunnon pelimies. Fysiikka kyllä riittää juosta kenttää ympäri.

Tapani Väisänen, 5: 0+0 4 pelattua peliä.

Työkiireet sotkivat tämän miehen kautta. Fysiikka riittää myös mutta tekniikka myös hiottava hieman Tapanillakin. Varma hyökkääjä joka ei tee virheitä ja jaksaa tulla puolustamaan.

Sami Haapalainen (C), 10: 14+6, 10 pelattua peliä

Joukkueen pelaavavalmentaja ja nestori. Kokenut pelimies, joka osaa pitää myös ääntä mutta antaa myös rakentavaa palautetta. Johtaa itseoikeutetusti joukkuetta. Alkukaudesta ruuti oli hieman märkää, mutta sen jälkeen tehoja tuli melkein joka turnauksessa. Johtaja isolla J:llä.

Olli Ruokolainen, 11: 4+4 , 11 pelattua peliä.

Maalivahti, puolustaja, hyökkääjä. Mikä pelipaikka vaan käy tälle nuorelle miehelle. Tässä myös pelaaja joka raataa joka ilta joukkueen eteen. Kun vielä "ruoska" saa ruoskan ruoskaamaan, maalimäärä tulee kasvamaan ensikauteen, mikäli pelaa.

Eemeli Väisänen, 17: 12+14, 10 pelattua peliä.

Joukkueen toinen nestori. Tulee voittamaan sisäisen pistepörssin. Emen tavaramerkki on tulinen rannari joka lähtee tilanteessa kuin tilanteessa ihanan helposti. Vaikka oli parista ensimmäisestä turnauksesta poissa, ei se hänen menoaan haitannut, vaan maaleja alkoi sen jälkeen tulla liukuhihnalta. Siinä ois junnuille opettelemista Emen rannarista.

Mika Luukkonen, 21: 9+3, 12 pelattua peliä.

Ensikertalainen. Kahteen ensimmäiseen turnaukseen neljä maalia, eli maali per peli. Sen jälkeen ruuti oli hieman märkää mutta 9 maalia ensikertalaiselta on hyvä saavutus. Luukkonen Luukkonen, kuten liiton pörsseissä hänet tunnetaan, omaa myös tappavan tulisen laukauksen. Vieläkun jaksaisi vetää muutakin lenkkiä kun hk:n sinistä, on kova pelimies.

Niko Kemppainen, 33, 1+0, 7 pelattua peliä

Nikke on myös kova raataja kentällä. Omimmillaan hyökkäyspäässä mutta joutui puolustaja pulan takia pelaamaan pakkina. Hyökkäyksissä tehokasta jälkeä tekevä mies vaikka maalimäärä ei sitä osoitakkaan. Muutama lisäosuma ei ollut kaukana.

Jere Kanerva, 33: 8+4, 12 pelattua peliä.

Ensikertalainen hänkin. Alkukausi meni hänellä ujostelun piikkiin mutta sen jälkeen alkoi hänellekkin pelaaminen maistua. Loppukautta kohti hänen tavaramerkikseen tullut sormituuletus nähtiin useampaankin otteeseen mikä on loistava suoritus. Tekniikkaa lisää niin loistava pelimies. Kunto riittää kyllä tällä viimeisessä turnauksessa 17 vuotta täyttäneellä pelimiehellä.

Jesse Heikkinen, 40: 4+6. 14 pelattua peliä.

Sitoutunut Jesse oli mukana jokaisessa turnauksessa. Sai kauden aikana uuden lempinimen "pokseri" hukattuaan boksereita useampaankin otteeseen. Tällä kertaa pikkuveli Jere peittosi Pokserin pisteitten merkeissä, mutta siinä on tulevaisuutta ajatellen uusi parivaljakko. Painoakin lähti kauden aikana useampi kymmenen kiloa!!

Jukka Anttonen, 44: 7+12, 12 pelattua peliä.

Joukkueen kolmas nestori. Täydentää kovan ykköskentän kaikkien kolmen olevan koolla eli Emen ja Iivon toimiessa laitureina ja Juki sentterinä. Eikai ala Jukilla jalka painaa jo? Säbä ja jääkiekko mies henkeen ja vereen. Sekä omistaa parhaimmat pukukoppi läpät, ainakin allekirjoittaneen mielestä! Kuten pisteet osoittavat, Juki osaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Oskari Haapalainen, 78 : 2+1, 14, pelattua peliä.

Ensikertalainen sekä joukkueen nuorin hoitaa tietenkin hanttihommat. Isänsä jalanjälkiä sekä numeroa kantava Oskari on Puolangan 96- ikäluokassa Jeren kanssa hiomattomia timantteja. Hanttihommien ohella maalitilikin kerkesi aueta kauden aikana ja lisää odotetaan ensi kaudella. Ujouden piikkiin hänelläkin muutama ensimmäinen turnaus mutta siitä se lähtee. Loppuun asti on vain pelattava eikä jäädä murehtimaan!