Jääkiekko PuRy 2

Jääkiekkojaoston jäsenet

Aki Hiltunen pj
Olli Pirttijärvi
Janne Heikkinen
Sami Heikkinen
Sami Airaksinen

 

 

Kaksjii harrastekiekkoturnaus Muhos 20.4.2013

 

Muhoksella Pelattiin lauantaina todella kovatasoinen harrastekiekkoturnaus, jossa joukkueiden paremmuus mitattiin yhdeksässä ottelussa jotka pelattiin kahdessa lohkossa.

Ryhdin miehet aloittivat ottelut heti aamutuimaan ottava-senattorssia vastaan, alkupelissä oltiin vielä unihiekat silmissä ja peli ei meinannut lähteä kulkeen, mutta rutiinilla vietiin voitto lukemin 5-2.

Toinen peli oli sitten päivällä vaalan lämäreitä vastaan ja tässä pelissä oli kummallekin joukkueelle panoksena finaalipaikka kun lämäritki olivat voittaneet ottava-senattorsin.

Mutta ryhdin pelaa latautuivat tähän peliin siihen malliin että lämäreitä vietiin kuin litran mittaa ja tuloksena oli ryhdille finaalipaikka.

Toisessa lohkossa rangerit olivat edenneet puhtaalla pelillä finaalin voittamalla  paltamon puumat ja sippi teamin.

Finaalissa oli kaksin hyvää porukkaa mutta rangereitten luistin kulki paremmin ja vei finaalin.

 

Lopputulokset

1.       Rangerit hc

2.       Puolangan Ryhti

3.       Paltamon Puumat

4.       Lämärit Vaala

5.       Sippi Team

6.       Ottava Senattors

 

(14 ja 17.2.)Ryhdin kiekkomiehillä loppuviikon peleissä voitto ja tasapeli

Ensin matkustettiin torstai iltana heinäpään kiekon vieraaksi kempele halliin. Peliin saatiin salama alku kun ryhti teki eka maalin jo toisessa vaihdossa ja johto pidettiin koko pelin ajan peli päättyi ryhdille 4-2. Ryhdin pelaajat pelasivat uhrautuvaa kiekkoa ja loput hekin yritykset hoiti maalivahti  Miikka Haapasaari.

Toinen kohtaaminen hekiä vastaan oli sunnuntaina muhoksella. Tähän peliin heki tuli eri kovaa tekaisivat eka erään kaksi maalia ja ryhti teki eka maalin erän loppuun . Tauolle mentiin tilanteessa 1-2 hekille.
Toisen erän alkuun ryhti tasoitti heti tilanteeksi 2-2 ja tämä oli myös ottelun lopputulos.
Ryhdillä oli lopussa paikat tehdä voittomaali mutta killuutettiiin tolppia ja hekin maalivahti hoiti loput vedot.

 

(10.2.) Ryhti kaatoi sarjajohtajan

Puryn  oli  muhoksella Muhoksen jääklubia vastaan peli sunnuntai iltana. Ennakkoon oli tiedossa että tulee hikinen iltapuhde kun ei saatu kasaan kuin kaksi kentällistä pelaajia.
Mutta tiukalla puolustamisella ja eikä lähdetty kulmavääntöihin mukaan peli rupesi kääntyyn ryhdille.
Eka erä oli ryhdille 1-0 ja mujk tuli tasoihin toisen erän alussa kyseen alaisella maalilla. Sen jälkeen mentiin tasatahtiin viimeiselle Kympille lähdettiin 2-2 tilanteessa. Ryhti teki kolme minuuttia ennen loppua 3-2 johtomaalin ja tyhjiin viimeisellä minuutilla 4-2 tilanteen kun mujk yritti ilman maalivahtia tasoitusta.

(13.1. ja 3.2.) PuRyn kiekkojoukkue on aloittanut kevätkierroksen  tappiolla ja voitolla.

 

Eka peli oli 13.1.2013 Muhoksella rangereita vastaan. Tästä pelistä ei jäänyt paljon kerrottavaa kun puryn jannujen joulutauko oli mennyt jäseniin ja paikot oli jumissa kevätkauden avaukseen.
Rangerit vei Puryä kuin litran mittaa ja tappio tuli 1-5.

Tästä pelistä sisuuntuneena Pury lähti Vapon kaatoon tosissaan 3.2.2013 Muhoksella.
Tämä peli lähti hyvin käyntiin kun Aki Hiltunen teki eka maalin jo 52 sekunnin kohdalla. Tämän jälkeen Puryn jannut nappaili maaleja tasaisin välein ja eka erä oli Purylle 4-0 ja sama tahti jatkui toisessa erässä.
Pakkiparit Olli Pirtijärvi ja Janne Heikkinen Sekä Marko Kalaoja ja Matti Kovalainen olivat aivan liekeissä torpaten vastustajan hyökkäykset. Sekä hyökkääjät avustivat puolustuksessa ettei maalin tekosektorille kaveri päässyt ollenkaan.
Puryn maalivahti Miikka Haapasaari oli itse varmuus maalilla ja otti tärkeitä torjuntoja. Vastustaja jo tuskaili kun Miikka ei sylkenyt kiekkoja vaan otti haltuun kaikki mitkä tuli kohti.
Peli Päättyi Purylle 10-1.

Tehot

Aki Hiltunen 4+0
Jaakko Haanukainen 3+0
Juho Aho 1+4
Arttu Vähänen 1+3
Heikki Tuomikoski 1+0
Olli Pirttijärvi 0+1
Tommi Rahikkala 0+1
Sami Airaksinen 0+1
Antti Hannukainen 0+1
Miikka Haapasaari mv 0+1