Lentopallon koukkupolviturnaus 28.1.2006 Paljakkatalossa

1.2.2006

Koukkupolviturnaus
Koukkupolviturnaus

Koukkupolviturnauksen suosio kasvaa

Kolmatta kertaa Paljakkatalossa pelattu lentopallon Koukkupolviturnaus on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Ryhdin lentopallojaoston puheenjohtaja Marja Väyrysen aikoinaan ideoima pelimuoto, jossa turnaukseen saa ilmoittautua vain henkilökohtaisesti, on osoittautunut suosituksi.
Turnauksen sääntöihin kuuluu myös se, että pelaajien pitää kuulua jo koukkupolvisarjaan, eli paraskuntoisimmat ja kovimmat sarjapelaajat joutuvat katsomoon jo ennen turnausta. Säännöissä on myös rajattu miespelaajien otteita naispelaajia kohtaan.
Viime lauantaina Paljakkataloon kokoontui Puolangalta ja muualtakin Kainuusta yli neljäkymmentä pelaajaa, jotka jaettiin arvan mukaan kahdeksaan joukkueeseen. Nämä joukkueet pelasivat päivän mittaan menestyksestä riippuen viisi-kuusi ottelua, joten peliaikaa tuli kaikille varmasti riittävästi.
Voittajajoukkueessa pelasivat Marja Väyrynen, Annu Väisänen, Eino Leinonen, Teemu Väyrynen ja Markku Väyrynen. Hopeajoukkueeseen kuuluivat Hilkka-Liisa Hänninen, Päivi Holappa, Jouni Mönttinen, Aulis Luukkonen ja Jussi Virrankari.
Koukkupolviturnauksesta lisää 1.2. Puolanka-lehdessä.


Tuomo Seppänen